NIEUWSBRIEF
'MGR. SCHRAVEN EN GEZELLEN'
jaargang 12, nummer 68, nr. 3 2020
Uitgave van de 'Mgr. Schraven Stichting'

 

terug naar inhoudsopgave

Personalia

Foto Beate Helfricht, mgr. Schraven roos Pieter en Ans Litjens zijn onlangs 50 jaar getrouwd. Zij zijn betrokken leden van de parochie H. Naam Jezus te Broekhuizenvorst. Ook zetten zij zich veelvuldig in voor de festiviteiten van de Mgr.Schraven Stichting.

Pieter is ook redacteur van de website Rondom de Vorstertoren (www.vorstertoren.nl). Pieter en Ans, van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk.

 

 

Foto Beate Helfricht, Mgr. Schraven roos

 

Harry BerntsenOp 14 juni jl. is overleden Harry Berntsen, bijna 89 jaar oud. Hij -van de Tilburgse Schraven tak- en zijn vrouw Thila waren zeer betrokken bij de Mgr. Schraven Stichting. Harry heeft indertijd met zijn dochter Annet meegeholpen aan de inrichting van de Mgr. Schraven gedenkkapel. Annet maakte in 2006, met haar man, een reis naar China, langs de plaatsen van Mgr. Schraven. In Chengtingfu, Zhending, ontving zij een boekje in het Chinees over Mgr. Schraven en zijn medemartelaren. Een waardevol document voor de Mgr. Schravenstichting. Harry Berntsen, is geworden tot geliefde in herinnering. Voor wie hij achterliet, sterkte en troost toegewenst.