Zoek

Muziekspel ‘helse liefde’ op zondag, 5 maart te Oudewater

MUZIEKSPEL ‘HELSE LIEFDE’ op zondag, 5 MAART a.s. te zien in de Sint Franciscus Kerk, Kapellestraat 13 te OUDEWATER, provincie Utrecht, om 15.00 uur.

Het muziekspel ‘Helse Liefde’ vertelt het verhaal van de Nederlandse bisschop Frans Schraven in een moderne versie, uitgevoerd door veertig zangers en spelers met 12 scenes en 14 moderne popsongs. De projectleider van deze uitvoering is Roel Verheggen, musicus en regisseur. Nick Zwart is de arrangeur, pianist en repetitor. Een indrukwekkende voorstelling met soms tot tranen bewogen.

Kom naar “Helse Liefde”. De entree bedraagt € 13,29 inclusief servicekosten. Betaling via de website https://www.helseliefde.com/speellijst-en-data

 

 

Meer artikelen

Terugblik Herdenkingsdag 8 oktober 2023

De Herdenkingsdag van de 86se sterfdag van Mgr. Frans Schraven en gezellen op zondag 8 oktober 2023 a.s. was een luisterrijke en sportieve dag. Het thema van de dag was ‘Vluchtelingen’ met name uit Oekraïne.

Lees verder »

Muziekspel ‘Helse Liefde’

De voorstelling ‘Helse Liefde’ is door meer dan 1500 mensen bezocht. De laatste twee voorstellingen waren in Roermond voor de vrouwenorganisatie ZijActief en in Scheveningen. Voor beide een ‘opstapje’ naar de wereldwijde Orange the World-campagne op 25 november. De kleur oranje staat voor de zonsopgang, de dageraad van een toekomst zonder geweld tegen vrouwen en meisjes. Dit jaar is het thema van de campagne in Nederland ‘Veilig, overal en altijd’.

Lees verder »

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!