Zoek

Herdenkingsdag bisschop Frans Schraven en zijn gezellen

Op zondag 13 oktober 2024 vindt de jaarlijkse Mgr. Schravenherdenking in Broekhuizenvorst, Noord-Limburg plaats. Deze begint in de parochiekerk met een eucharistieviering om 10.30 uur, met als voorganger pater Vincent Wang SVD. De viering wordt opgeluisterd door het vocaal ensemble, Ars Musica uit Venray, bestaande uit 40 leden. Dirigent is Jos Ardts. Ars Musica komt met een repertoire door alle muziekstijlen heen. Het thema van de viering is gastvrijheid. Reserveren niet nodig, u bent van harte welkom!
Na afloop om 12.00 uur kunt u een ruime lunch in het café zaal cafetaria “t Dörp, op zeer korte loopafstand van de parochiekerk, gebruiken. Reserveer alvast door betaling van €17,50 met onderstaande QR code. Op het Kerkplein is voldoende parkeergelegenheid.

artikel gaat verder na de foto’s

Een dag eerder, zaterdag 12 oktober 2024 wordt de Mgr. Schravenwandeling gehouden, onder leiding van Henk Erinkveld van de Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden.
Start is om 13.30 uur, verzamelen op het Kerkplein, bij de gedenkkapel te Broekhuizenvorst. Het is een wandeling van 10 km via natuurgebied Schuitwater naar Lottum en terug.

Meer artikelen

Een grote verrassing

Het is een grote verrassing, een bijzonder bericht uit China voor de Mgr. Schravenstichting dat na 100 jaar een Katholiek Bijbelboek tevoorschijn is gekomen. De vrouw die het bericht aan de Mgr. Schravenstichting verzond, ontdekte dit boek op de zolder van haar grootmoeder in de provincie Hebei, China.

Lees verder »

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!