Mgr. Schraven Herdenkingsdag 8 oktober 2023

Met genoegen nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse Herdenkingsdag van de sterfdag van Mgr. Frans Schraven en gezellen op zondag 8 oktober a.s. die begint om 10.30 uur met een Eucharistieviering in de Parochiekerk aan de Kerkstraat 9 in Broekhuizenvorst. U bent van harte welkom, aanmelding niet nodig.

Lees verder »

Muziekspel ‘Helse Liefde’

Het ontroerende muziekspel “Helse Liefde” is een verhaal dat verteld moet worden!
De eerstvolgende voorstelling is te zien zaterdag, 14 oktober 2023, om 19.30 uur in de Sint Martinuskerk te Gaanderen (gemeente Doetinchem).

Lees verder »

Afscheid bestuurslid

Paula Görtz heeft 12 juni jl. de beslissing genomen om afscheid te nemen als bestuurslid van de Mgr. Schravenstichting. Zij is –aldus Paula– niet over een nacht ijs gegaan om deze beslissing te nemen. Zij is 15 jaar met plezier bestuurslid geweest.

Lees verder »

Oproep nieuw bestuurslid

Het bestuur van de Mgr. Schravenstichting is een fijne groep mensen, die heel blij zijn met een bestuurslid erbij. Momenteel zijn we met z"n zessen.

Lees verder »

De toekomst van de Vincentiaanse beweging

Op 16 en 17 augustus jl. hebben een groot aantal betrokkenen bij het Missiehuis bij elkaar gezeten om samen een beeld te vormen van de toekomst van de Vincentiaanse beweging in Nederland. De voorzitter van de Mgr. Schravenstichting heeft een samenvatting gepresenteerd over de werkzaamheden van de Stichting.

Lees verder »

Bezoek Chinese bisschoppen in Nederland

Al vele jaren onderhouden de Kerk in België en de Kerk in China zeer vriendschappelijke betrekkingen, wat mocht resulteren in intensieve en vruchtbare uitwisselings- en bezoekprogramma’s, mogelijk gemaakt door de Verbiest Stichting.

Lees verder »

Kort nieuws

Missie Mgr. Schravenstichting, proces zaligverklaring, jaarrekening en het jaarverslag 2022, Chinese liturgische en religieuze voorwerpen

Lees verder »